De Klussenier John Jansen

De Klussenier John Jansen
De Klussenier John Jansen

's-Heerenhoeksedijk 5
4453 CD 's-Heerenhoek

Dien uw aanvraag in »

0113 85 25 72
06 5127 0200
johnjansen@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 56860056

Mijn werk

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een veelzijdig klusbedrijf in ‘s-Heerenhoek, Vlissingen, Middelburg en omgeving? Dan bent u bij mij, De Klussenier John Jansen, aan het juiste adres. Met mijn klusbedrijf sta ik voor u klaar om al uw opdrachten op het gebied van verbouwen, renovatie en onderhoud te realiseren. 

U kunt bij mij terecht voor vele verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan de grotere werkzaamheden zoals complete renovaties, het plaatsen van een aanbouw en badkamers renoveren en verbouwen. Ook kunt u op mij rekenen voor kleinere opdrachten zoals stucwerk, timmerwerk en schilderwerk. Een van mijn sterke punten is mijn veelzijdigheid, daarom kunt u mij voor nagenoeg alle werkzaamheden in en rondom uw woning inhuren. 

Voordat ik mijzelf aansloot bij De Klussenier, medio 2020, was ik al 35 jaar werkzaam in de bouwsector. Van die 35 jaar was ik ruim 20 jaar zelfstandig met een eigen bedrijf in de afbouw en het schilderwerk. Ik heb mijzelf aangesloten bij De Klussenier om onderdeel te zijn van een groter geheel. De kracht en zekerheden van het merk De Klussenier en de vele collega-Klusseniers zijn voor mij een belangrijke motivatie om als Klussenier door te gaan. 

Omdat ik Klussenier ben, kunt u rekenen op de bekende voorwaarden van De Klussenier. Zo heeft u in mij altijd een vast aanspreekpunt tijdens de gehele verbouwing of renovatie, ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte en geef ik 12 maanden garantie op alle werkzaamheden. Verder ben ik een gedreven vakman met passie voor mijn vak en denk ik graag mee met de klant om het beoogde resultaat te realiseren. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek en ik kom met u de mogelijkheden bespreken.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
  • Tegelwerk
  • Stucadoorswerk
  • Kozijnen plaatsen of renoveren
  • Dakraam plaatsen

Beoordelingen van klanten

Fijne samenwerking. Goede, snelle, en secure werker, die ook met Goede ideeën komt tijdens de klusMarcel uit Wemeldinge
Vakkundige uitvoering, goede adviezen, juiste overlegmomenten. Klus op tijd geklaard.M.p. uit Goes
John heeft bij ons op een hele prettige manier gewerkt. In een korte periode heeft hij onze badkamer vakkundig verbouwd. John was erg goed te bereiken voor vragen via de app en heeft volgens mij ook met plezier gewerkt. John komt alles volgens afspraak na en overlegd tijdens het proces. We hebben nu weer een prachtige badkamer waar we erg blij mee zijn!Ursula uit Goes
Vriendelijke en nette kerel. Met een voor deze klus, vervangen van 5 grote velux ramen en installatie van rolluik op zonenergie, blijk van ouderwets vakmanschap en service. Indien er in de toekomst nood is aan iemand bel ik hem als eerst.Johan uit Sint Kruis
Vakkundige, klantvriendelijke uitvoeringMels uit Axel
Prettige man om mee te werken. Flexibel en heeft veel kennis.Kenneth uit Bergen op Zoom
Eerlijk en goede vakman die nakomt wat je afspreekt en netjes werkt.E. uit Hansweert

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...